Përshkrimi i librit:

Shtype-ne mund të flasim.

Njohja e fëmijës me makinat - llojet dhe funksionin e tyre.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Efekos

Viti i Botimit: 2014

ISBN: 978-9951-660-03-7

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 10

Grupmosha: (3-6) vjeç

Makinat e mia

SKU: 978-9951-660-03-7
CHF23,00Price