nga: Ekrem Kryeziu


Përshkrimi i librit:

Dramë që ngritet mbi historinë e jetës së mbretit Zog, Geraldinës dhe të tjerëve, që kanë lënë gjurmë të pashlyeshme në historinë shqiptare.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Armagedoni

Viti i botimit: 2019

ISBN: 978-9951-778-05-3

Formati: me kapak të hollë

Mbreti Zog Geraldina e të tjerët - Ekrem Kryeziu

SKU:  978-9951-778-05-3
CHF18,50Price