nga: Osho

 

Përshkrimi i librit:

"...për të qenë të shëndetshëm mendërisht duhet të kalojmë shumë marrëzira. Duhet thjesht vetëm të kuptosh, nuk ka nevojë të bësh asgjë. Unë nuk të mësoj të bësh diçka, nuk duhet bërë asgjë: thjesht vrojto. Vrojto gjithnjë e me shumë, sa me shumë, me kujdesin më të madh, vështro në thellësi. Vështro ngjyrimet me të holla për çdo lloj ndryshimi që ndodh brenda teje. Vëzhgo çdo gjë, pa e gjykuar, pa paragjykime. Dhe ky lloj vrojtimi do të të përfshije, do të të bëjë të vetëdijshëm. Qëllimi i gjithë jetës është dhe gjendet tërësisht këtu: Të krijosh sa më shumë zgjuarsi, të krijosh sa më shumë ndërgjegje...".

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Fan Noli

Botuar në: 2013

ISBN: 978-9928-165-38-1

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 408

Me ty pa ty - OSHO

SKU: 978-9928-165-38-1
CHF23,00Price