nga: Blendi Fevziu

 

Përshkrimi i librit:

Ky libër nuk është thjesht një udhërrëfyes turistik, pasi qyteti ka plot gjëra për të treguar dhe për të zbuluar: legjendat dhe historitë, figurat e shquara të shkuara dhe të sotme, e plot vende e thesare të trashëgimisë sonë, aq tërheqëse për ju..

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Albas

ISBN: 978-9928-311-06-1

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 80

Grupmosha: 4-18  vjeç

MiniGuida Tirana - Blendi Fevziu

SKU: 978-9928-311-06-1
CHF22,50Price