Përshkrimi i librit:

Në këtë libër, bebet kanë mundësi të prekin e të ndiejnë trupin e butë të lepurushit, të qenushit, të zogut pushverdhë, të qengjit laraman, të rosakëve të vegjël, të arushit polar, të pinguinit, por edhe veshët e luanit të xhunglës e fytyrën e dashur e qesharake të majmunit. Pastaj, kur të shihni se cilën faqe të librit do të hapin e do të prekin më shumë, do të kuptoni edhe se cila kafshë i pëlqen. Mund të jenë edhe më shumë se një...

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Aeditions

ISBN: 978-9928-177-13-1

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 12

Grupmosha: 0-3 vjeç

Miqtë pushbutë - Prek dhe ndiej (0-3 vjeç)

SKU: 978-9928-177-13-1
CHF12,50Price