nga: Avni Spahiu

 

Përshkrimi i librit:

Është rëfim autentik dhe i dorës së parë për hapjen e misionit të parë diplomatik të Kosovës së pavarur në Amerikë.
Libri është me vlerë dokumentare e historike
Rrëfen për mesazhet e rëndësishme nga Shtëpia e Bardhë; State Departmenti dhe Capitoll Hill-i, që për të parën herë shpalosen në këtë libër.
Brenda kopertinave të librit të tij, Spahiu rrëfen se çka ndodhi gjatë mandatit të tij brenda mureve të administratës amerikane në vitet e para të pavarësisë së Kosovës.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Botimet Koha

Botuar në: 2019

ISBN: 987-9951-685-89-4

Formati: me kapak të hollë

 

Misioni i Parë -Avni Spahiu

SKU: 987-9951-685-89-4
CHF24,50Price