nga: Stefan Cvajg

 

Përshkrimi i librit:

Tri punime legjendash të marra nga librat fetarë të Indisë së lashtë,si një synim për ideal, si një protestë kundër dhunës, si një thirrje për drejtësi, si një kërkesë për liri individuale dhe njëherësh për përgjëgjsi ndaj bashkësisë. Sa të larta si përmbajtje, aq edhe të kapërcyshme si kënaqësi estetike.

 

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Argeta Lmg

Botuar në: 2014

ISBN: 978-9-9956178-2-9

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 138

Montenji dhe 3 legjenda - Stefan Cvajg

SKU: 978-9-9956178-2-9
CHF16,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë