Përshkrimi i librit:

Muzikantë më gazmorë e më të hareshëm se këta nuk ju kanë zënë sytë kurrë! Nuk e besoni? Atëherë shtypni butonët për të dëgjuar si bën gjeli, gomari, qeni, maçoku, apo si bëjnë të gjithë bashkë. Për të mos thënë pastaj ç’muzikë të bukur do të dëgjoni kur të mbani vesh orkestrën e tyre. Përrallëza e muzikantëve të Bremenit do t’ju mahnitë me aventurat e personazheve, me ilustrimet, por edhe me gjashtë mozaikë që tregojnë skena fantastike të cilat do t’i krijoni vetë, me duart tuaja. Dhuratë, një CD me gjashtë përralla të treguara me dashuri.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Aeditions

ISBN: 978-9994-376-98-8

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 12

Grupmosha: 3-6 vjeç

Muzikantët e Bremenit - Përralla me mozaikë dhe muzikë

SKU: 978-9994-376-98-8
CHF22,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë