nga: Adnan Merovci

 

Përshkrimi i librit:

Libri përmban rëfime autentike, ilustrime të Rugovizmit. Transkripte nga takime të rëndësishme. Dokumente origjinale. Foto ekskluzive. Të pa shkruara dhe të pa dëgjuara deri më tani.

Në mes tjerash libri përmban fragmente për Ibrahim Rugovën, Adem Jasharin, Fehmi Aganin, Hashim Thaçin, Sali Berishën, Azem Hajdarin.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Amerkos

Botuar në: 2012

Formati: me kapak të hollë

Në hap me Rugovën - Adnan Merovci

CHF39,50Price