nga: Dr. Orion Gliozheni

 

Përshkrimi i librit:

Prof. Dr. Orion Gliozheni është obstetër-gjinekolog, Shef Shërbimi në Spitalin Universitar obstetrik-gjinekologjik Kogo Gliozheni në Tiranë. Ai është nga specialistët më të njohur në këtë fushë, profesor në Fakultetin e Mjekësisë dhe ka një kontribut të madh në fushën e shëndetit të nënës e fëmijës në vendin tonë. Eshtë autori shumë librave e artikujve shkencore dhe didaktike. Libri flet për një nga ngjarjet më emocionuese që një çift kalon gjatëjetës së tij, atë të lindjes së një fëmije. Ai është një guidë e plotë mbi shtatzëninë dhe problemet e saj. Libri është ndërtuar në formën e pyetjeve e përgjigjeve, të cilat sqarojnë të gjitha dyshimet e të panjo hurat që prindërit e ardhshëm kanë nevojë të dijnë, për të jetuar shtatzëninë në mënyrëp e duhur dhe për të përgatitur sa më mirë 6 me qetësi ardhjen e bebes së tyre. Me informacionin e bollshëm bashkëkohor, ai do tju shoqërojë gjatë gjithë shtatzënisë suaj, që nga momenti që keni mbetur shtatzënë, javët 6 para 6 deri në momentin e lindjes. Ai do ti përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja mbi zhvillimin e shtatzënisë, shëndetin tuaj dhe atë të fëmijës suaj, ndjekjen mjekësore, ushqyerjen, lindjen dhejavët 2 para pas lindjes. Këshillat praktike janë fryt i një eksperience të gjatë të autorit në këtë fushë. Ato do tju ndihmojnë për të zgjeruar njohuritë tuaja dhe p'er të b'erë zgjedhjet e duhura në gdo hap të shtatzënisë apo lindjes. Libri është ndërtuar në formën e pyetjeve e përgjigjeve, të cilat sqarojnë të gjitha dyshimet e të panjohurat që prindërit e ardhshëm kanë nevojë të dinë, për të jetuar shtatzëninë në mënyrën e duhur dhe për të përgatitur sa më mirë e me qetësi ardhjen e bebes së tyre.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Dudaj

Botuar në: 2012

ISBN: 978-99943-0-280-2

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 250

Në pritje të një bebeje - Orion Gliozheni

SKU: 978-99943-0-280-2
CHF49,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë