nga: Shkumbin Gashi

 

Përshkrimi i librit:

Shkumbin Gashi jeton prej disa vitesh në Zvicër, gjegjësisht në Olten të Kantonit të Soloturnit. Ai është duke doktoruar për psikologji klinike dhe psikoterapi në Universitetin e Bernës dhe është i angazhuar si punonjës shkencor në gerantopsikologji ku hulumton jetën aktive të të moshuarve dhe shëndetin psikik të tyre.

 

Në librin e tij "Nënë, më fol për ëndërrimtarët", ai tregon historinë e 4 mërgimtarëve, përshkruan ëndrrat e tyre dhe tragjeditë, që ata përjetojnë.

 

Shkumbin Gashi është zgjedhur autori i vitit dhe ndëruar me çmimin „Rexhai Surroj“.

 

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Pema

Botuar në: 2019

ISBN: 978-9951-721-83-7

Formati: me kapak të hollë

Nënë, më fol për ëndërrimtarët - Shkumbin Gashi

SKU: 978-9951-721-83-7
CHF21,00Price