Përshkrimi i librit:

 

Në romanin në fjalë gjithçka nis nga një mistifikacion i vogël, i kurdisur prej armiqve të Marianës dhe pak nga pak merr përmasa të tilla, që gati prekin tragjedinë e që, nga disa aspekte, na kujton “Shakanë” e Milan Kunderës.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Onufri

Botuar në: 2009

ISBN: 978-9992-759-34-8

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 112

Grupmosha: mbi 14 vjeç

Nata me hënë -Ismail Kadare

SKU: 978-9992-759-34-8
CHF15,50Price