nga: Brian Tracy

 

Përshkrimi i librit:

Negocimi është një element thelbësor i pothuajse të gjitha ndërveprimeve tona personale dhe profesionale. E shprehur më thjesht, ata që nuk negociojnë mirë, rrezikojnë të bien viktimë e atyre që e bëjnë këtë. Gjatë gjithë karierës së tij, eksperti i suksesshëm Brian Tracy ka negociuar kontrata me vlera miliona dollarëshe. Tani, me këtë udhëzues të përmbledhur, edhe ju gjithashtu mund të bëheni një negociator mjeshtër dhe të mësoni sesi: Të përdorni gjashtë mënyrat kyçe të negocimit. Të mbani nën kontroll fuqinë e emocioneve kur jeni duke bërë një marrëveshje. Të përdorni kohën në avantazhin tuaj. Të përgaditeni si një profesionist dhe të hyni në negociata nga një pozicion i fuqishëm. Të fitoni qartësi në fushat e pajtimit dhe të mospajtimit. Të dini se kur dhe si të largoheni dhe shumë të tjera.

 

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Damo

ISBN: 978-9951-642-09-5

Viti i botimit: 2013

Faqe: 102

Negocimi - Brian Tracy

SKU: 978-9951-642-09-5
CHF14,00Price