Përshkrimi i librit:

Në këtë libër, bebet kanë mundësi të prekin e të ndiejnë fluturën e mëndafshtë, portokallen me kokrriza, këpucët e buta… Këto do t’u bëjnë kaq shumë përshtypje, sa do të mësojnë gjithë kënaqësi edhe ngjyrat e tyre. Po ashtu, do të njohin se ç’formë ka dhurata pikaloshe, ora apo biskota xixëlluese...

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Aeditions

ISBN: 978-9928-287-75-5

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 12

Grupmosha: 0-3 vjeç

Ngjyrat dhe Format - Prek dhe ndiej (0-3 vjeç)

SKU: 978-9928-287-75-5
CHF12,50Price