nga: Anonim

 

Përshkrimi i librit:Për tetë javë gjatë vitit 1945, ndërsa Berlini ra përballë ushtrisë ruse, një grua e re, anonime, regjistroi në ditar jetën në apartamentin e saj si dhe midis banorëve të kryeqytetit, me një sinqeritet të pastër dhe lirizëm brutal . E thjeshtë dhe e paparashikueshme, e vështruar minutë pas minuti dhe krejtësisht pa asnjë keqardhje për veten. Ky ditar tregon marrëdhënien e ndërlikuar ndërmjet qytetarëve dhe ushtrisë pushtuese, si dhe keqtrajtimet e turpshme të cilat, gratë e një qyteti të pushtuar i përjetojnë gjithmonë përdhunimet masive të vuajtura prej të gjithave, pavarësisht moshës apo dobësive. Një grua në Berlin qëndron si një nga librat thelbësorë mbi kuptimin e luftës dhe jetës.

 

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Onufri

Botuar në: 2016

ISBN: 978-9928-4354-3-9

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 360

Një grua në Berlin -(Anonim)

SKU: 978-9928-4354-3-9
CHF23,00Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë