nga: Nil Gün

 

Përshkrimi i librit:

A dëshiron të përdorësh potencialin brenda vetes tënde për sukses dhe lumturi? NLP (Programimi Neuro Linguistik) është një “metodë magjike”.Ky libër brilant i Nil Gun u ribotua hiq më pak se 44 herë. Mos e le fatin tënd në duart e të tjerëve apo rastësisë – zgjedh ta ndërtosh jetën sipas dëshirës dhe aspiratave tua.

 

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Efekos

ISBN: 978-9951-660-55-6

Viti i botimit: 2017

Faqe: 220

NLP - Programi Neuro-Linguistik - Nil Gün

SKU: 978-9951-660-55-6
CHF16,00Price