Përshkrimi i librit:

Poema homerike “ODISEJA” tregon aventurat e rrezikshme të Odisesë (Uliksit), gjatë kthimit në shtëpi, ku e priste gruaja e tij e dashur, Penelopa, i biri, Telemaku, i ati, Laerti dhe njerëzit besnikë të oborrit të tij. Pas 10 vitesh luftë në Trojë dhe pas rënies së saj, Odiseja ndërmerr udhëtimin e tij plot rreziqe, udhëtim që e mbajti larg familjes edhe 10 vite të tjera.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Albas

Botuar në: 2019

ISBN: 978-9928-282-95-8

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 216

Grupmosha: 9-12 vjeç

Odiseja treguar fëmijëve

SKU: 978-9928-282-95-8
CHF22,50Price