nga: Reshat Nurboja

 

Përshkrimi i librit:

Kjo vepër, në të cilën janë prezantuar shumë dëshmi, dokumente dhe foto nga më të vjetrat, pothuaj se detalisht janë përjetësuar ngjarje historike, kulturore, ekonomike, arsimore dhe shkencore, të cilat sikur historinë e Pejës e sjellin në shuplakë dore tek secili lexues dhe tek i tërë opinioni i gjerë.

Janë përjetësuar emra e emra të fushave të ndryshme, të cilët tash, lashtësinë, të kaluarën historike, të djeshmen dhe të sotmen e kësaj ane e kanë bërë shumë më me peshë, por edhe më me vërtetësi për heqjen e dilemave, për rrugëtimin e Pejës dhe të banorëve të saj.

 

PEJA NËPËR VITE E SHEKUj - Reshat NURBOJA

CHF24,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë