Përshkrimi i librit:

Historiografia e lashtësisë dhe e vazhdimësisë së një populli pro selenë.

(Burime arkivore të vendeve të huaja)

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Artini 

Botuar në: 2017

ISBN: 978-9951-690-43-0

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 631

 

PELLAZGËT, ILIRËT, SHQIPTARËT - Eqrem M. Zenelaj

CHF63,00 Regular Price
CHF56,70Sale Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë