nga: Nermin  Vlora Falaschi

 

Përshkrimi i librit:

Me ketë vepër Nermin Vlora Falaski ka dhënë kontribut shumë të madh duke vënë në spikamë shumë zbulime të cilat deri vonë kanë qenë sa diskutabile po aq edhe të panjohura. Ajo konstaton se "Shqipja që flitet në trojet indigjente shqiptare ishte gjuhë e përbashkët e pellazgëve, ilirëve dhe e etruskëve të lashtë, prandaj nëpërmjet saj mund të rindërtohet edhe historia e tyre"

 

Shtëpia Botuese: Faik Konica

Botuar në: 2004

ISBN: 9951-06-08-46

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 573

Pellazgët - ilirët - etruskët - shqiptarët - (Nermin Falaschi)

SKU:  9951-06-08-46
CHF26,00Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë