nga: Niccolò Machiavelli
 
Përshkrimi i librit:
Princi, vepra më e lexuar dhe e diskutuar e Niccolo Machiavelli-t,shkruar në verën e vitit 1513,trajton se si merret pushteti, si konsolidohet dhe se duhet të sillet një sundimtar me armiqtë, aleatët dhe nënshtetasit e tij. Ekziston një moral për atë që duhet të nënshtrosh dhe një moral për atë që prin, që shfrytëzohet nga përgjegjësia për të mbajtur në këmbë një shtet të qëndrueshëm e në dobi të të gjithëve.

 
Detaje të librit:
Shtëpia Botuese: Botime Poema
Botuar në: 2017
ISBN: 978 9951 721 03 5
Formati: me kapak të hollë
Fletët: 150

Princi

CHF14,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë