nga: Akademik Hakif Bajrami

 

Përshkrimi i librit:

Programe për luftimin e kaçakëve dhe shfarosjen e shqiptarëve (1924-1940): (Dokumente të xhandarmërisë dhe të ushtrisë serbe)

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Faik Konica

Botuar në: 2019

ISBN: 978-9951-067-80-5

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 214

Programe për luftimin e kaçakëve dhe shfarosjen e shqiptarëve (1924-1940)

SKU: 978-9951-067-80-5
CHF27,50 Regular Price
CHF24,75Sale Price