Përshkrimi i librit:

Ky libër sjell eksperiencën e autorit në inxhinierinë strukturore, në projektimin e ndërtesave. Argumenti kryesor i këtij libri është që struktura paraqet një element arkitektonik. Pra, qasja dhe përmbajtja e librit është bazuar në këndvështrimin e rolit të një arkitëkti në projektimin sizmik. Lexuesit e këtij libri janë kryesisht arkitektë, studentë arkitekture, inxhinierë, studentë të inxhinierisë strukturore etj. Ky libër është një vlerë më shumë në fushën e inxhinierisë, arkitekturës e më gjerë.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Polis

Botuar në: 2017

ISBN: 978-9928-4459-0-2

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 283

 

Projektimi antisizmik për arkitektët - Andrew Charleson

CHF27,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë