Përshkrimi i librit:

 • Pse duhet t’i laj duart?
 • Kur duhet të shkoj në banjë?
 • Si lahen dhëmbët?

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Albas

Botuar në: 2019

ISBN: 978-608-237-055-2

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 10

Grupmosha: 2-4 vjeç

Pse? Kur? Si? - Laj dhëmbët dhe bëj çiçin

SKU: 978-608-237-055-2
CHF14,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë