nga: Lumnije Telaku
 
Përshkrimi i librit:
Ky libër, i pari i këtij lloji është si një manual psikologjik shumë i vlefshëm dhe një gjetje e bukur e autorës, psikologes klinike, Lumnije Telaku. Është një libër që i duhet kujtdo, një libër që çdo njeri duhët ta këtë atë në bibliotekën e vet, pasi sadopak secili përpiqet ose ia do puna që të jetë apo të bëhet psikolog.
Që të jesh psikolog i vetes dhe i të tjerëve nuk është një gjë fort e lehtë, porse duhet. 
Të jesh mirë më të tjerët duhet që të jesh i dobishem dhe të kontribuosh, të jua lehtësosh jetën të tjerëve që të rrethojnë, sidomos kur ajo u është cenuar.
Detaje të librit:
Shtëpia Botuese: Botime Artini
Botuar në: 2017
ISBN: 978-9951-523-30-1
Formati: me kapak të trashë

Psikolog për vete - Lumnije Telaku

SKU: 978-9951-523-30-1
CHF23,00Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë