nga: Anita Woolfolk

 

Përshkrimi i librit:

Botimi që keni në dorë ruan stilin e qartë të të shkruarit prej të cilit libri është bërë i famshëm. Teksti siguron trajtim të saktë dhe të përditësuar të fushave bazë të psikologjisë së edukififit - të nxënët, zhvillimi, motivimi, mësimdhënia dhe vlerësimi - të kombinuara këto me një analizë inteligjente të prirjeve të reja të shkencës dhe të shoqërisë, të cilat kanë ndikim në procesin e të nxënit. Të tilla prirje janë: shumëllojshmëria e prejardhjeve të nxënësve, integrimi i nxënësve me nevoja të veçanta të të nxënit, teknologjia, edukimi, neuroshkenca.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Center of Democratic Education

Botuar në: 2010

ISBN: 978-99956-726-7-6

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 574

Psikologji edukimi - Anita Woolfolk

SKU: 978-99956-726-7-6
CHF34,90Price