nga: Lynda Field

 

Përshkrimi i librit:

Mësoni 60 mënyrat më të mira të menduarit dhe do ta keni qetësine shpirtërore, paqen, harmoninë, shëndetin(çdo qelizë përtrihet, çdo ind regjenerohet), pasurinë, suksesin në shoqëri, në punë, në familje.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Titanic

 

Psikologjia e shërimit të jetës - Lynda Field

CHF16,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë