nga Dale Carnegie

 

Përshkrim i shkurtër:

Libri i parë nga ky cikël ka për qëllim t’ju mësojë se si të krijoni raporte të afërta emocionale me njerëz, t’ju zhvillojë dhe t’ju nxisë për përdorimin e aftësive të pashfrytëzuara të shoqërimit. Lidhur me këtë, autori niset nga njohuria se mënyra e komunikimit të njerëzve në çdo shoqëri ndikon në mënyrën e jetesës dhe edukimit.

 

Detaje të librit

Shtëpia Botuese: Elta BS & Artini

Fletët: 243

ISBN:

Viti i Botimit: 2003

 

Psikologjia e Suksesit 1- Si të krijoni miq dhe të fitoni përkrahjen e njerëzve

CHF22,50 Regular Price
CHF20,25Sale Price