nga Dale Carnegie

 

Përshkrim i shkurtër:

Libri i dytë ka formën e një raporti dinamik, të përmbledhur mirë dhe të dokumentuar, për atë se si të ballafaqohemi në situata konfliktuale, por edhe si të dominojmë në rastet e shumta, çka është edhe një parashikim i çdo shoqërie.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Elta BS & Artini

Fletët: 286

ISBN:

Viti i Botimit: 2003

 

Psikologjia e Suksesit 2- Si ti harroni brengat dhe të gjeni kënaqësi në jetë

CHF22,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë