nga Dale Carnegie

 

Përshkrim i shkurtër:

Libri i tretë në mënyrë tematike e përmbledh problematikën me të cilën merret kjo trilogji dhe me udhëzimet e tij na drejton kah piedestalet e përsosmërisë individuale, deri te arritja e vetëbesimit dhe përfitimit të mjeshtërisë së oratorisë

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Elta BS & Artini

Fletët: 231

ISBN:

Viti i Botimit: 2003

Psikologjia e Suksesit 3- Si ta zhvilloni mjeshtërinë e oratorisë

CHF22,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë