nga: Lynda Field

 

Përshkrimi i librit:

Vetëbesimi i fortë është me rëndësi të paçmueshme dhe jetësore për lumturi dhe për sukses.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Titanic

 

Psikologjia e vetëbesimit - Lynda Field

CHF16,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë