nga: Grup Autorësh

 

Përshkrimi i librit:

…Ndaj duhet të bësh koncept skandalin, dhe objekt për analizë keqësinë fatale të gjërave, për me mund me thënë se keqësinë fatale të gjërave, për me mund me thënë se keqësia e gjërave nuk është ontologjike. “Gjërat shkojnë keq” është vetëm një konstatim masiv, i aftë për të pamundësuar veprimtaritë dhe rezestencat specifike të talenteve dhe subjektivimeve si fakultete perceptues ose të ndërgjegjshëm. Kjo analitike e mundshme duhet të jetë analitike e së keqes. Duhet t’i pergjigjemi inercisë së gjendjes së gjërave “që shkojnë keq” , me inercinë e entuziazmit të subjektit “sepse është subjekt”, mos me rënë as në fatalitetin konkret të gjendjes së gjërave, as në fatalitetin e të pasurit e të qenit opinion.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Zenit

Botuar në: 2017

ISBN: 978-9928-113-65-8

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 195

Publikja shqiptare 2 - Figurat e skandalit

SKU: 978-9928-113-65-8
CHF19,00Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë