Përshkrimi i librit:

Themelimi i Institutit Politik të Studimeve Humane ka për qëllim botësimin intesiv të mendimit dhe disiplinave të tij në trevat shqiptare. Këtij synimi i ka paraprirë botmi, në vitin 2012, i disa eseve nën titullin Publikja Shqiptare. Ndaj dhe botimin e parë të Institutit e kemi titulluar Publikja shqiptare 2. Shfaqja e një vëllimi të dytë me këtë emër kërkonte ribotimin e saj, kësaj here të pajisur mee numër, me numrin 1. Simbolikisht kjo do të thotë shumë: institutiocionalizimet kanë gjithnjë në bazë të tyre një punë të paemërtuar, të paregjistruar. Shënjuesi i kësaj pune në këtë rast është deri diku i dallueshëm. Publikja për ne është një koncept i pasur sa dhe prespektiva e numrave natyrorë.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Zenit Editions

Botuar në: 2017

ISBN: 978-9928-113-75-7

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 160

Publikja shqiptare 1 - Ese kritike

SKU: 978-9928-113-75-7
CHF19,00Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë