nga: Qëndrim Morina

 

Përshkrimi i librit:

Trajtat e shkurtra (vështrim drejtshkrimor dhe morfologjik në domenin publik). Një libër  i këtillë, shumë i nevojshëm, i hartuar me një gjuhë të thjeshtë nga një krijues serioz i shkencës, është mjaft praktik, shërben si etalon dhe mund të shrytëzohet për plotësimin e kërkesave të përdoruesve që dëshirojnë të komunikojnë në nivelin më të mirë profesional në gjuhën amtare.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Armagedoni

Botuar në: 2020

ISBN: 978-9951-780-38-4

Formati: me kapak të hollë

Trajtat e shkurtra - Qëndrim Morina

SKU: 978-9951-780-38-4
CHF18,50Price