Përshkrimi i librit:

Përmbledhje nga:

"Rasti i çuditshëm i Benjamin Buton"

"Diamanti i madh sa Ritzi"

"Bernika shkurton flokët"

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Pema

Botuar në: 2020

ISBN: 978-9951-721-88-2

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 150

 

Rasti i çuditshëm i Benjamin Butonit dhe dy novela tjera - F.S. Fitzgerald

SKU: 978-9951-721-88-2
CHF17,50Price