Përshkrimi i librit:

Librat e kësaj serie, që ndërthurin leximin, lojën dhe tingullin, do të fitojnë zemrën e më të vegjëlve, falë ilustrimeve, pjesëzave të vogla që bashkohen për të formuar gjashtë figura, por, sidomos, falë efekteve zanore, duke u dhuruar kështu orë të tëra zbavitjeje. Na ishte një rosak i shëmtuar, që ndihej ndryshe nga të tjerët. Por një ditë pranvere, rosaku i la pa mend kafshët e fermës me bukurinë e tij. Ke dëshirë ta dish se si klithën kafshët nga habia? Shtyp butonin përkatës dhe do t’i dëgjosh!

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Aeditions

ISBN: 978-9928-177-77-3

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 12

Grupmosha: 3-6 vjeç

Rosaku i shëmtuar - Përralla me mozaikë dhe muzikë

SKU: 978-9928-177-77-3
CHF22,50Price