nga: FATMIR LAMA

 

Përshkrimi i librit:

Botimet KOHA sjell një libër të veçantë që përmbledhë rrëfimet e 75 njerëzve që në formë emotive spontane e përmbajtësore e treguan historinë e Kosovës që nuk do ta gjejmë nëpër librat e historisë apo publicistikën e kohës. Tregimet e tyre për periudhën 1939-1970 janë të tilla që me pak fjalë tregojnë se ku kemi qenë dhe ku jemi sot. Transkriptimi i dymbëdhjetë epizodeve të serisë prodhuar nga Fatmir Lama është përpjekja për t’ua lënë të shkruar historinë tonë brezave që po vijnë.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Botimet KOHA

Formati: me kapak të hollë

 

RRËFIME PËR KOSOVËN - FATMIR LAMA

CHF24,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë