Përshkrimi i librit:

Libri “Rreth botës për të vegjlit” e udhëheq fëmijën në një udhëtim në vende të ndryshme të botës, duke e ftuar të bëhet shikues i korridës spanjolle, të realizojë safarin afrikën, të njihet me kaubojt dhe indianët, të rrëshqasë me slitën, ku janë mbrehur qentë eskimezë dhe të udhëtojë me gondolën veneciane.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Albas

Viti i Botimit: 2013

ISBN: 978-9928-02-251-6

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 16

Grupmosha: (3-5) vjeç

Rreth botës për të vegjlit

SKU: 978-9928-02-251-6
CHF22,50Price