nga: Steve Biddulph

 

Përshkrimi i librit:

Rritja e vajzave të forta nis që në moshë të njomë. Ne duhet t'i duam shumë ato dhe t'i luftojmë forcat që i demoralizojnë. Ne duhet të bëjmë zgjedhje të mira, sepse bota e sotme nuk do t'ia dijë shumë për vajzat dhe i sheh thjesht si një mënyrë për të fituar para. Sigurisht, disa gjëra janë të përjetshme. Vajzave u duhet të jenë gjithnjë të forta.

Vajzëria është një mision, një udhëtim për të grumbulluar dijen e nevojshme për të qenë grua. Ne jemi udhërrëfyesit e bijave tona në këtë kërkim. Për ta bërë këna na nevojiten udhërrëfyes të mirë, shembuj të mirë dhe sy të kthjellët.

Mbase vajza jote është vetëm një foshnjë. Mbase është në moshën e adoleshencës. Por, pavarësisht moshës së saj, shpresoj që ky libër të të frymëzojë për ta bërë botën një vend më të mirë për të dhe për të gjitha vajzat. Shpresoj gjithashtu që ky libër të të ndihmojë t'i japësh asaj gjithë dashurinë që ndien për të.

 

Shtëpia Botuese: Botart

Botuar në: 2013

ISBN: 978-9928-116-54-3

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 228

Rritja e vajzave - Steve Biddulph

SKU: 978-9928-116-54-3
CHF18,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë