Përshkrimi i librit:

Fletët prej kartoni të plastifikuar të këtij libri janë të prera në formë të rrumbullakët për t’i lënë vend një ore me akrepa të lëvizshëm. Fotot dhe teksti në faqet e brendshme tregojnë se si e kalon ditën arush Tedi: duke ngrënë mëngjes, duke luajtur, në piknik... Në çdonjërën prej këtyre situatave, ora e arushit tregon një kohë të caktuar, kështu që fëmijës do t’i duhet të lëvizë akrepat e orës së tij, në mënyrë që të dyja orët të përkojnë. Do të jetë shumë qejf ta mësosh orën me arush Tedin!

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Aeditions

ISBN:978-9928-177-35-3

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 14

Grupmosha: 4-7 vjeç

Sa është ora? Mëso orën duke lëvizur akrepat

SKU: 978-9928-177-35-3
CHF21,00Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë