nga: Arjan Konomi
 
Përshkrimi i librit:
"Jetët legjendë të figurave kaq madhështore, me të metat dhe cilësitë e tyre, përbëjnë romanin më estetikisht të bukur, pas më pasionalisht rrëqethës dhe më realisht të ndërtuar të historisë së mbarë njerëzimit". 
Lexuesi do të zbulojë tek SAGA 2 jetët e personazheve të mëdha botërore : Vladimir Iliç Lenin, Mata Hari, Luigji XIV, Mari Kyri dhe Aleksandri i Madh...
 
Detaje të librit:
Shtëpia Botuese: Papirus
Botuar në: 2020
ISBN: 978-9928-325-05-1
Formati: me kapak të hollë
Fletët: 430

Saga e jetëve legjendë 2 - Arjan Konomi

SKU: 978-9928-325-05-1
CHF24,50Price