nga: Nil Gun

 

Përshkrimi i librit:

Nga ky libër do të mësoni si të përdorni me vetëdije LIGJIN E TËRHEQJES.
Ligji i tërheqjes është ligji i energjisë dhe është një ligj universal.
Universi ka rendin e vet. Ky rend përcaktohet nga ligjet universale. Ligjet
universale janë të njëjtë për të gjithë, në çdo vend dhe në çdo kohë. Ato
nuk ndryshohen dhe as nuk mund të manipulohen; njëlloj siç nuk mund
ta ndryshojmë ligjin e gravitetit sipas interesit tonë. Ligjet universale nuk
gabojnë kurrë. Për sa kohë që jetojmë në përputhshmëri më to, jeta jonë
kthehet në parajsë.

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Efekos

Botuar në: 2016

ISBN: 978-9951-660-24-2

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 178

Sekreti i Madh i Jetës - Nil Gun

SKU: 978-9951-660-24-2
CHF16,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë