nga: Dale Carnegie & Associates

 

-Si të bëhesh udhëheqës i Zoti

-Si t'i zgjidhësh mosmarrëveshjet në jetë

-Si të krijojmë marrëdhënie të dobishme dhe të fitojmë besimin e njerëzve

-Si të mposhtësh shqetësimet dhe stresin

Set 4 libra - Dale Carnegie

CHF74,00 Regular Price
CHF49,00Sale Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  Përfitoni nga ofertat tona

  • Facebook
  • Instagram

  Regjistrohu për newsletter tonë