nga: Hetem Ramadani

 

Përshkrimi i librit:

“Shëndeti dhe suksesi përmes meditimit” Libri u drejtohet menaxherëve, mjekëve dhe punëtorëve të tjerë në fushën e shëndetit , juristëve, inxhinerëve, shkencëtarëve... Thënë shkurt , të gjithë njerëzve të të gjitha kombeve, të gjinive dhe të gjitha moshave që dëshirojnë të përmisojnë cilësinë e jetës.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Minerva

Botuar në: 2018

ISBN: 978-9928-444-04-2

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 182

Shëndeti dhe suksesi përmes meditimit - Hetem Ramadani

SKU: 978-9928-444-04-2
CHF22,50Price