nga: Armagedoni (Berat Dekaj)


Përshkrimi i librit:

Armagedoni (Berat Dekaj, 1984) është nga Caraviku i Klinës. Ka kryer studimet për letërsi, gazetari dhe për dramaturgji në Universitetin e Prishtinës.

Punon redaktor gjuhësor në gazetën Epoka e re.

Punon në Departamentin e Katalogimit në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës Pjetër Bogdani.

Është drejtor i shtëpisë botuse Armagedoni.

Është kryeredaktor i revistës Akademia.

Jeton në Prishtinë.

Ky është libri i tij i pestë.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Armagedoni

Viti i botimit: 2020

Formati: me kapak të hollë

Shënime kritike - Armagedoni (Berat Dekaj)

CHF18,50Price