Përshkrimi i librit:

Në Antologjinë që paraqet botuesi UEGEN, përveç veprave Profeti dhe Zëri i mësuesit, të cilat janë të plota, janë përzgjedhur rrëfenjat, fabulat dhe parabolat më pikante nga veprat e prozës tjetër të Gibranit. Tekstet e zgjedhura në këtë botim, pra vetëm prozë, përgjithësisht i përkasin etapës së dytë dhe të tretë të krijimtarisë së autorit.
Tema kryesore në prozën e Gibranit, pothuajse është një: Jeta. Ndërsa personazhet e tij janë dy: burri dhe gruaja. Gjithmonë, në çdo kohë, janë ata, domethënë, ne, edhe kur flitet për molusqet, amfibet, peshqit, kafshët apo zogjtë... Edhe qielli, deti apo malet, në veprën e Gibranit përherë janë fqinjët tanë. Kjo nuk është vetëm një figurë letrare: te Gibrani Njeriu dhe Natyra janë një.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Uegen

Botuar në: 2019

ISBN: 978 9928 03 402 1

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 398

Përmasat e librit: 145 x 213 x 30 mm

Antologji: Rrëfenja, fabula, parabola etj -Khalil Gibran

SKU: 978 9928 03 402 1
CHF34,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë