Përshkrimi i librit:

Të vërtetuarit e asaj që mësojmë nga shkenca me ndihmën e eksperimenteve mbase është pjesa më e rëndësishme e hulumtimit shkencor.
Përmbledhja Eksperimente dhe Veprimtari përmban veprime dhe eksperimente të thjeshta të cilat fëmijët mund t’i kryejnë vetëm për vetëm në shtëpitë e tyre. Realizimi i këtyre veprimeve do t’i bëjë fëmijët që të jenë më të ditur dhe më të vëmendshëm ndaj shkencës.

 

Shtëpia Botuese: Toper

Botuar në: 2013

ISBN: 978-608-208-280-6

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 31

SHKENCA – “Dituria është pasuri”

SKU: 978-608-208-280-6
CHF14,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë