Përshkrimi i librit:

“Një rrëfim i fuqishëm për dashurinë dhe dhunën, për forcën që mbart lidhja e gjakut dhe fuqia e imagjinatës.”
Tara dhe familja e saj u rritën duke u përgatitur për Ditët e Tmerrit, por, sipas qeverisë amerikane, ajo nuk ekzistonte në asnjë dokument zyrtar. Nuk kishte certifikatë lindjeje. Nuk kishte dëftesa shkolle, sepse nuk shkeli kurrë në një klasë mësimi. Nuk kishte kartelë mjekësore, sepse babai i saj nuk kishte besim të spitalet.
Teksa ajo rritej, babai i saj bëhej gjithnjë e më radikal, ndërsa i vëllai gjithnjë e më i dhunshëm. Në moshën gjashtëmbëdhjetëvjeçare, Tara kuptoi se duhej të ikte nga shtëpia ku ishte rritur. Duke bërë këtë, ajo zbuloi si fuqinë shndërruese që të jep shkollimi, ashtu edhe çmimin që duhej të paguante për ta fituar atë liri.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Botimet Living

Botuar në: 2019

ISBN: 978-9928-216-69-4

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 374

Përmasat e librit: 162 x 236 x 30 mm

Shkolla e rrugës - Tara Westover

CHF23,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë