Përshkrimi i librit:

- Historiografia serbe ndaj çështjes së Kosovës
(shqiptarëve) 1908-1914
- Si ua shitën viset shqiptare Turqia dhe fuqitë e mëdha
Serbisë dhe Malit të Zi dhe pasojat e viteve 1877-1944
- Shkaqet politike për shpërnguljet nga Ballkani 1860-1865
- Shënimi i vijës kufitare në mes të Serbisë dhe Turqisë.
- Shpërngulja e shqiptarëve nga Toplica dhe shumë çështje të tjera trajtohen në këtë libër.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Faik Konica

 

Shqiptarët dhe Kosova - Prof.Dr. Hakif Bajrami

CHF24,90Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë