nga: Halim Kosova

 

Përshkrimi i librit:


Ky libër do t'ju ndihmojë t'u përgjigjeni pyetjeve tuaja për shtatzaninë. Ai ju udhëheq në procesin e të gjitha ndryshimeve fizike dhe emocionale gë perjetoni gjatë shtatzaninë dhe ju rekomandon këshilla për kujdesin që duhet të tregoni ndaj vetes, për përkujdesjen që duhet të tregojë ndaj jush familja dhe miqtë.

Do të ndjeni jo vetëm kënaqësi nga leximi i këtij libri, por ai do t'ju bëhet ndihmës dhe mik i ngushtë në rrugëtimin tuaj nëntëmujor të shtatzanisë; ai do t'ju mundësojë ta përjotoni këtë periudhë ashtu si duhet, jo si periudhë të vështirë stresi a "sëmundjeje", por si periudhën ku ngjzni një ëndërr dhe e shndërroni në realitet: a s'është kjo gjëja më e bukur në jetë?

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Edualba Press

Botuar në: 2012

ISBN: 978-9928-121-59-2

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 195

Shtatzania - Halim Kosova

SKU: 978-9928-121-59-2
CHF27,00Price